A fenti menüre kattintva további tartalmak érhetőek el!

Hírek

2021.06.27: Megjelent az IMPERIUM legújabb verziója. Olvass tovább...

2021.06.24: PDF megjelenítési hiba az IMPERIUM LIMS-ben: A Windows KB5003637 számú frissítésének telepítését követően a PDF-ek helyett szürke terület jelenik meg a programban. Oka: A Windows frissítés következtében az Acrobat Reader beépülő modulja nem jeleníti meg a PDF-eket. Ideiglenes megoldás: Távolítsa a KB5003637 számú Windows frissítést és szüneteltesse a frissítések telepítését legalább két hétig. Megoldás: Használjon másik PDF olvasót az Acrobar Reader helyett. Például: FoxIT Reader. Várható megoldás: A Microsoft vagy az Adobe javítja a hibát.

IMPERIUM Laboratóriumi Információs Rendszer

Az IMPERIUM Laboratóriumi Információs Rendszer különböző iparágak kiszolgálására alkalmas integrált rendszer. Az integrált rendszer támogatja a laboratórium üzleti céljainak elérését miközben biztosítja, hogy a laboratórium megfeleljen az iparág szakmai elvárásainak illetve az üzemeltetés és az információbiztonság terén se kelljen kompromisszumokat kötnie. A rendszer a szokásos, alapvető funkciókon túl az alábbi kiemelt funkcionalitással rendelkezik:

Ugrás a letöltéshez...

HR Management

Thumb Ideális megoldás olyan kis és közepes méretű vállalatok számára, akik nem akarnak igen költséges és összetett ERP rendszert telepíteni azért, hogy a munkatársak HR adatait egy helyen tárolják és dolgozzák fel. Az alkalmazás több különböző jelentést biztosít, ami nemcsak a HR részleg számára értékes, hanem a cégvezetésnek is. Olvass tovább...